17 Mart 2013 Pazar

SEAT LEON


     Güçlü, aktif, hızlı,ağır. Bu tanımlamaları Seat Leon için yaparsak,sanırım yanılmış olmayız. Ülkemizde araba tutkunları arasında bir gerçek var ki oda Seat Leon fanatiklerinn bir hayli fazla olması. Bu büyük ve ihtişamlı arabanın cüssesine göre yapabileceklerini bir duysanız inanın çok şaşıracaksınız. 

     Modifiye edilme şekli tamamen sahibinin karakterini de ele verebilecek oldukça ilginç araçlardan biri Seat Leon. Bu otomobil yollara ilk çıktığı zaman bende de büyük bir ilgi ve hayranlık uyandırmıştı.Hatta bir defasında, bir tanesini kullanma fırsatım oldu ve sınıfına göre oldukça üstün özellikler barındıran bir otomobil olduğuna karar vermiştim.
     Gel gör ki ağırlığı ve yüksek gücü bir noktada bu otomobile bir dezavantaj sağlıyor.Yakıt problemi. Ülkemizdeki Leon severlerin bu araçtan kaçma sebeplerinden biri de bu. Yani iyi modifiye edilebilir bir araba, güçlü bir araba , şık bir araba ancak, Geliştirilmiş bir motor ve daha ekonomik yakıt tüketimi gelmeden yollarda çok fazla gördüğümüz bir otomobil olmaktan uzaklaşıp sayılarının gün geçtikçe azaldığını gözlemleyebiliriz.Yine de konu modifiyeli arabalar olduğundan,birkaç Leon fotoğrafını sizinle paylaşıyorum.











0 yorum:

Yorum Gönder