16 Mart 2013 Cumartesi

ASTON MARTIN DB9

İşte birçoğumuzun hayalini süsleyen bir başka otomobil. Aston Martin DB9. Kaslı yapısı iri yarı ama zarif görüntüsü bu otomobili adeta yolların panteri sıfatına koyuyor. İyi modifiye edilebilir araçlardan biri "DB9" fakat ben yine küçük ayrıntılarla yapılan modifiyeli Aston Martin DB9 'u tercih ediyorum. Çünkü bu otomobil başlı başına bir harika ve modern çizgisiyle de çoktan otomobil dünyasındaki efsaneler arasında yerini almış görünüyor.Belkide modifiyeli arabalar statüsüne koymaya gerek bile kalmıyor.











Klasik Arabalar

Çoğunuz Amerikan televizyonlarında eski ve klasik arabaların nasıl modifiye dildiğini görmüşsünüzdür. Eskinin cazibesi ve yeninin modernizmi birleştiğinde karşımıza çok şaşırtıcı arabalar çıkabilmekte.Öyle ki bazılarını tanımakta bile güçlük çekebiliriz. Araba deyince her ne kadar gözümüzde yeni dizayn otomobiller canlansada eski ve klasik arabalarada ilgi büyük. Araba tutkunlarının hemen hepsinin belleğinde hayranı olduğu bir klasik vardır.

Aşağıdaki modifiyeli klasik arabaları sizler için derledim. Modifiye arabaları sevenler ve birde klasik olsun diyenler bir göz atsın.











Volkswagen POLO

Adına kupalar düzenlenen küçük ama kuvvetli ayrıca Alman kalitesini sonuna kadar yansıtan bir araba Volkswagen Polo. Türkiye'de yüzbinlerce fanı olan bir otomobil. Gerek fiyatı gerekse şıklığı ekonomik oluşu ve tüm bunlara rağmen sınıfının güçlü otomobillerinden biri olması nedeniyle ülkemizde çok tercih edilenler arasındaki yerini hak ediyor doğrusunu söylemek gerekirse. Eski modelleri çok geniş modifiye yelpazesine sahip olsada aynı şeyi 2012 2013 modelleri için söylemek zor. Kullanıcılara göre buna neden olan etken ise otomobilin modifiyeye gerek duyulmayacak kadar şık ve sevimli oluşu. Hepimiz modifiyeli arabaları çok seviyoruz ve modifiye bizim için bir tutku ama polo gibi böylesine sevimli otomobillere de dokunmayı pek doğru bulmuyoruz. Bence hepimizin kendince haklı nedenleri var. Ama gelin buradaki modellere bir bakın derim. Kim bilir belki modifieli bir polo daha hoşunuza gidecektir.
















SUBARU IMPREZA WRX


Biliyorum, hemen herkes modifiye olayının bu otomobil için yaratıldığını söyleyebilir. Modifiyeyi bu kadar iyi kaldıran ve hakkını veren bir araç daha varmı derseniz size bir elin parmaklarını geçmeyeceğini söyleyebilirim. Özellikle bu otomobilin hem teknik aksamının hemde dış görüntüsünün kolayca değiştiriliyor olması da modifiyeciler için büyük avantaj. Modifiye arabalar içinde Subaru hep bir adım öne çıkıyor ve bizi o klasikleşmiş mavi rengiyle de cezbediyor. Umarım her otomobil tutkunu bir gün Subaru Impreza sahibi olur.Aşağıda güzel tasarlanmış modifiyeli arabaları görebilirsiniz.